Misyon - Vizyon

Kırıker Metal Asansör San. ve Tic.Ltd.Şti. olarak öncelikli hedefimiz kaliteli ürünler ve müşteri memnuniyetidir. Öyle ki ürettiğimiz her kapı dünyanın neresinde olursa olsun bizim kapımızdır.
 
✔ Hammadde olarak tesislerimize giren ürünlerin işlenmesi ile başlayan üretim süreci satış sonrası sunacağımız hizmetle devam etmektedir. İlkemiz tek seferde bunu biz imal ettik diyecek kadar hatasız imalat yapmak, satıştan sonra ise tam bir müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Bu anlamda müşterilerimizin özel istekleri, ürün bekledikleri performansın ne olduğu değerlendirilerek gerektiğinde özel çözümler üretmek, üründen kaynaklı her sıkıntıda ürünümüzün arkasında müşterilerimizin yanında olmaktır. 
 
✔ Her ürettiğimizin arkasında durmakta ne zaman nerede olursa olsun gerekli teknik, teknolojik desteği sağlayarak sıkıntıları soruna dönüştürmeden, en hızlı şekilde çözümler sağlamak, müşterimizi hatta son kullanıcımızı memnun etmektir. Tüm çalışanlarımız sorunlara sadece ve sadece çözüm odaklı olarak yaklaşmakta ve çözüm hedeflemektedir. Bizler ancak ürettiklerimiz ve verdiğimiz hizmetle gurur duyabilir ve mutlu oluruz.
 
 ✔ Bu anlamda tüm çalışanlarımızı bilinçlendirmek, sürekli eğitimler ve seminerler vermek, tezgah başında değil eğitimli çalışanlarımız ile imalat yapmaktayız. Her bir Kırıker çalışanı sorumluluğunun farkında en iyiyi en hızlı en hesaplı yöntemlerle ve en kaliteli malzeme ile üretmek zorunda olduğunu bilir. Satış sonrası beklentilerin karşılanmasının vazifesi olduğunun farkında olup kendini sürekli geliştirip yeniler. 
 
✔ Sürekli yenilikçi çalışanlarımızın, müşterilerimizin önerileri ile araştırma geliştirme çalışmaları yaparak günümüz şartlarına uygun kaliteli üretim yapmaktayız. Zira amacımız taklit eden teknolojiden ve üründen ziyade taklit edilen yenilikçi, kesinlikle kaliteli, dayanıklı ve sorunsuz kapılar imal etmektir. Bu süreç hayalle başlayan, dinleyerek değerlendirilen araştırma geliştirme faaliyetleri ile belirlenen ve üretimle hizmete dönen bir süreçtir.
 
DOORLIFE "Dostluğa, kalite ve güvene açılan kapılar...