Tarihçe

Kırıker Metal 1978 yılından bu tarafa sürekli büyüyen gelişen tezgahlarında, atölyelerinde metale sizlerin istediği biçimi, dizaynı vermektedir. Yıllardır sizlerin beklentileri ve ihtiyaçları doğrulta Kırıker Metal 2003 yılından beri ürünlerinden bekleneni daha hızlı daha ekonomik yollarla ve kaliteli olarak imal etmektedir. Siz müşterilerimize ürünlerimizi süratle ulaştırmak hedefiyle konusunda daha uzmanlaşmış, üretim unsurlarını hedefe yönelik çeşitlerini azaltarak en iyisini üretmek ilkesi ile asansör kapısı, kabini, ağırlık şasesi ve konsol üretimine yönelmiştir.Müşterilerimizden almış olduğumuz beğeni ve destekle her yıl üretim kalitesini ve kapasitesini büyütmektedir.

Kırıker Metal olarak müşterilerimizden aldığımız destek ve ürünlerimizden duyulan memnuniyetten dolayı cesaretlenerek 2006 yılında KIRIKER METAL ASANSÖR SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. ünvanını alaraksektörde yolumuza devam ediyoruz.

Üretimimizden duyulan memnuniyet neticesi DOORLIFE adı ile ürünlerimizi yurdun dört bir yanına ve dünyaya sunmaktayız.Gerek yurt genelinde gerek yurt dışında tanına ve güvenilen bir marka olma yolunda ilerlemekteyiz. Siz değerli müşterilerimize istedikleri ebatlarda donanımda, renkte ve modelde asansör kapıları imal etmekteyiz.

Fabrikadan Görünüm


Fabrika Foto - 1 

Fabrika Foto - 2

Fabrika Foto - 3